A nevem Kuzma Ferenc.

Ezen az oldalon KIZÁRÓLAG SAJÁT online értékesítéssel kapcsolatos tapasztalataimat írom le, amiket az elmúlt közel 6 év alatt éltem meg.

Ebben vannak sikerek és kudarcok.

MINDEN dolog, amit leírtam, CSAKIS általam kipróbált és a gyakorlatban is alkalmazott (vagy éppen elvetett) módszer.

Semmi misztikum nincs ebben – egyszerűen csak felhalmozott tudás és tapasztalat, a gyakorlatba ültetve, amit TE is megtanulhatsz és alkalmazhatsz a SAJÁT online vállalkozásod felfejlesztésére. Ehhez persze tanulnod kell és a gyakorlatba kell ültetned a tanultakat. És KUDARCOKAT, keserű élményeket is meg kell élned. Ha azt hiszed, ezek nélkül sikerre viheted a dolgot, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak!

NEM lehetséges 3 nap alatt felépíteni egy jól termelő online vállalkozást, értékesítési weboldalt, de még 3 hét alatt sem. Ez csak mese! Felejtsd el! Aki ezt mondja neked, az HAZUDIK! Azonban kitartó munkával, tanulással, szorgalommal, állhatatossággal (és kellő tudással, amit itt megszerezhetsz) mindez megvalósítható.

NEM dolgoztam együtt naaagy nevekkel. NEM utaztam be a világot, tanulmányozva az online marketinget, hogy külföldön mi működik. Viszont két dolgot megtettem: (1) Rengeteget költöttem arra, hogy megtanuljam mindezeket, és ma is nyomon követem a változásokat. (2) Magyarországi viszonylatban építettem fel a vállalkozásomat, az alapján, ami ITT működik. És az így szerzett tapasztalataimat osztom meg veled.

 

Online marketing - értékesítési tapasztalatok

Online marketing – értékesítési tapasztalatok

Az itt olvasható és megszerezhető módszerekkel én havonta kb. 1,2 – 1,4 millió forintot keresek egy olyan területen, “amiből elvileg nem lehet megélni”. Egyszemélyes vállalkozásként kizárólag online értékesítéssel megkeresett bevételből szerintem nem rossz pénz. Nekem legalábbis megfelel…

 

Fontos!

Az oldalt most töltjük fel anyagokkal és szerkesztjük, így még nagyon-nagyon messze van attól, hogy teljes legyen! Ha bármi kérdésed van, akkor telefonon is elérhetsz (70/391-2885), de írhatsz is az info@ertekesitesmegoldasok.hu  címre.

Jó olvasást kívánok!

Kuzma Ferenc